Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Antibiotic residues in meat

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Antibiotic residues in meat Muhammad Akbar Shahid
Codul Libristo: 06834410
Editura VDM Verlag, iulie 2010
Antibiotic residues in meat pose various human health hazards to susceptible individuals including g... Descrierea completă
? points 144 b
290 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Left Hand Writing Skills Heather Stewart / Cu spiră
common.buy 61 lei
Tails on the Hill Carol Thornton / Carte broșată
common.buy 85 lei
IBSS: Economics: 1992 Vol 41 British Library of Political and Economic Science / Copertă tare
common.buy 4.629 lei
curând
Hinduism and Buddhism Sir Charles Eliot / Copertă tare
common.buy 3.499 lei
Acogimiento Residencial Como Medida de Proteccion Al Menor Celiano García Barriocanal / Carte broșată
common.buy 572 lei
Living Faithfully with Disappointment in the Church J. LeBron McBride / Carte broșată
common.buy 301 lei
Power, Entitlement, and Social Practice Xiyi Huang / Copertă tare
common.buy 397 lei
TRIO G MAJOR OP 141A MAX REGER / Carte broșată
common.buy 88 lei

Antibiotic residues in meat pose various human health hazards to susceptible individuals including gastrointestinal disturbances, teratogenic risks, allergic reactions and development of resistant pathogens for human and animals. Therefore monitoring the level of antibiotic residues is of utmost importance to safeguard human health. Various methods have been used including microbial, followed by sensitive and specific methods based on receptor binding, immunochemical and chromatographic principles. Each test format has its own attributes. Therefore, use of integrated system employing assays selected for screening and confirmation is necessary to ensure violative residues are not introduced in food chains. This books presents a microbial assay called Swab test on animal food (STAF) which is easy to develop and can be used for onsite detection of residues. A more sensitive and highly reproducible method based on high performance liquid chromatography for quantitative determination of oxytetracycline residues is also presented. Methods described here would be helpful for those involved in surveillance of antibiotic residues in various types of foods originating from animals.

Informații despre carte

Titlu complet Antibiotic residues in meat
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 68
EAN 9783639271478
ISBN 3639271475
Codul Libristo 06834410
Editura VDM Verlag
Greutatea 113
Dimensiuni 152 x 229 x 4
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo