Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador Luis Oswaldo Jiménez Esparza
Codul Libristo: 19747756
Editura Editorial Academica Espanola, iunie 2018
La investigación tuvo el propósito de evaluar el efecto de combinar la temperatura de almacenamiento... Descrierea completă
? points 158 b
312 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Art of Haikyu!! / Copertă tare
common.buy 206 lei
top
Warriors: Legends of the Clans Erin Hunter / Carte broșată
common.buy 41 lei
top
Fleabag: The Scriptures Phoebe Waller-Bridge / Copertă tare
common.buy 134 lei
top
Pay It Forward Catherine Ryan Hyde / Carte broșată
common.buy 42 lei
Ferrari Formula 1 Car by Car Stuart Codling / Copertă tare
common.buy 255 lei
For a Few Demons More. Blutlied, englische Ausgabe Kim Harrison / Carte broșată
common.buy 36 lei
Machine Learning Pocket Reference Matt Harrison / Carte broșată
common.buy 129 lei
Dragon Fruit Orchard / Carte broșată
common.buy 75 lei
Understanding Global Cultures Martin J Gannon / Carte broșată
common.buy 567 lei
Rudolf Laban Evelyn Doerr / Carte broșată
common.buy 574 lei
Caracterizacion de Pitahaya amarilla y roja de Ecuador Alvarado Romero Jose Apolonio / Carte broșată
common.buy 229 lei
100 najlepszych medytacji na swiecie Hart Martin / Carte broșată
common.buy 53 lei
Force Field Natalia Stempak / Carte broșată
common.buy 100 lei

La investigación tuvo el propósito de evaluar el efecto de combinar la temperatura de almacenamiento (factor A), con dos niveles: ambiente 16 ± 4 ?C y HR de 79%, frío 6 ± 2 ?C y HR de 72 - 92%; y, el estado de madurez (factor B), con tres niveles: tiernas 15 - 25 % de madurez, pintonas 50% de madurez y maduras 75-90% de madurez; con un dise?o factorial A x B, el ensayo estuvo conformado por 6 tratamientos y 3 repeticiones. Para evaluar las características fisicoquímicas y fisiológicas, se estableció como respuestas experimentales: Pérdida de Peso, pH, Acidez y Sólidos Solubles, las determinaciones se hicieron dos veces por semana por un tiempo aproximado a 40 días. A los 18 días de almacenamiento se realizaron los análisis de composición química de la fruta, y a los 22 días de almacenamiento se corrieron pruebas sensoriales con un panel de 10 catadores, evaluando los atributos: color, apariencia, firmeza, sabor, aroma, textura y aceptabilidad de la fruta, a la vez se evaluó sensorialmente a la muestra control.

Informații despre carte

Titlu complet Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 124
EAN 9786202130493
Codul Libristo 19747756
Greutatea 191
Dimensiuni 152 x 229 x 7
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo