Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Amorphous Food and Pharmaceutical Systems

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Amorphous Food and Pharmaceutical Systems
Codul Libristo: 04740416
Editura Royal Society Of Chemistry, octombrie 2002
During the past decade, the importance of amorphous water-soluble substances has been increasingly r... Descrierea completă
? points 392 b
780 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Lessons in Chemistry / Carte broșată
common.buy 52 lei
Ford Mustang Clive Branson / Carte broșată
common.buy 92 lei
Teaching Thinking Robert Fisher / Carte broșată
common.buy 321 lei
A.U.A. Language Center Thai Course J. Marvin Brown / Carte broșată
common.buy 162 lei
Acting Gay John M. Clum / Copertă tare
common.buy 665 lei
Probability Theory and Mathematical Statistics Shinzo Watanabe / Copertă tare
common.buy 1.129 lei
Nietzsche's Critiques R.Kevin Hill / Carte broșată
common.buy 387 lei
Further Range Anthony H. Clarke / Copertă tare
common.buy 693 lei
Fate and Effects of Oil in Freshwater J. Green / Carte broșată
common.buy 632 lei
Victorians and the Stuart Heritage Timothy Lang / Carte broșată
common.buy 239 lei
Big Chance Rob Childs / Carte broșată
common.buy 53 lei
Der wirtschaftliche Wert der Sozialpolitik. Georg Vobruba / Carte broșată
common.buy 265 lei

During the past decade, the importance of amorphous water-soluble substances has been increasingly recognised within the food and pharmaceutical industries. In response, Amorphous Food and Pharmaceutical Systems brings together current leading experts to contribute to this unique cross-disciplinary account of the subject. Coverage includes: water-compatible amorphous solids (physical, chemical behaviour), low water content systems (water as plasticizer); applications in food and pharmaceutical sciences and industries (processing and stability) along with state-of-the-art technology in food and pharmaceutical systems. This timely publication will be welcomed by academic and industrial researchers and professionals in the pharmaceuticals, food, materials and polymer sciences.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo