Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Amino Acid Fermentation

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Amino Acid Fermentation Masato Ikeda
Codul Libristo: 20120080
Editura Springer Verlag, Japan, iulie 2018
This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of... Descrierea completă
? points 1086 b
2.199 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Blaze Stephen King / Carte broșată
common.buy 82 lei
Japanische Alltagssprache Shin'Ichi Okamoto / Carte broșată
common.buy 163 lei
A Glossary of Greek Birds D'Arcy Wentworth Thompson / Carte broșată
common.buy 108 lei
Rituals, Odes and Mystic Anxieties Opher Goodwin / Carte broșată
common.buy 38 lei

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development. The book is divided into four parts, the first of which presents a review of amino acid fermentation, past and present. The second part highlights selected examples of amino acid fermentation in more detail, while the third focuses on recent advanced technologies. The last part introduces readers to several topics for future research directions in amino acid production systems. A new field, "amino acid fermentation", was created by the progress of academic research and industrial development. In 1908, the Japanese researcher Kikunae Ikeda discovered glutamate as an Umami substance. Then a new seasoning, MSG (monosodium glutamate), was commercialized. Although glutamate was extracted from the hydro-lysate of wheat or soybean in the early days, a new production method was subsequently invented - "fermentation" - in which glutamate is produced from sugars such as glucose by a certain bacterium called Corynebacterium . The topic of this volume is particularly connected in a significant way with biochemical, biotechnological, and microbial fields. Both professionals in industry and an academic audience will understand the importance of this volume.

Informații despre carte

Titlu complet Amino Acid Fermentation
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 310
EAN 9784431568100
Codul Libristo 20120080
Greutatea 492
Dimensiuni 155 x 235 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo