Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte American Regional Cuisine 3e The International Culinary Schools at the Art Institutes
Codul Libristo: 04951470
Editura John Wiley & Sons Inc, martie 2015
In its Third Edition , American Regional Cuisine combines history, anthropology, and cuisine into... Descrierea completă
? points 279 b
563 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Winning Credibility Matthew Michalewicz / Carte broșată
common.buy 104 lei
Gogo Loves English CD Ken Methold / Audio
common.buy 223 lei
Smiling (Urdu-English) Gwenyth Swain / Carte broșată
common.buy 56 lei
Life In Motion Florence Howe / Carte broșată
common.buy 152 lei
Dead Man's Cell Phone Sarah Ruhl / Carte broșată
common.buy 77 lei
curând
Intentionallies Shuwa Tei / Copertă tare
common.buy 231 lei
Skeletkælderen Ingrid Helbl / Copertă tare
common.buy 98 lei
Family of No Prominence Eugene Y Park / Copertă tare
common.buy 484 lei
Out of Gas Jeffrey E. Blackman / Copertă tare
common.buy 112 lei
Securing Civil Rights Stephen P. Halbrook / Carte broșată
common.buy 121 lei
Locked Out Jeff Manza / Copertă tare
common.buy 293 lei
My Life as a Silent Movie Jesse Lee Kercheval / Carte broșată
common.buy 119 lei

In its Third Edition , American Regional Cuisine combines history, anthropology, and cuisine into a clear and comprehensive resource for the American Regional course . It features sweet and savory recipes of the most popular and memorable dishes from eleven regional culinary traditions. Organized by region, these recipes are drawn from every part of the menu, offering a range of complete meals for each culinary style. Its menu-driven approach is unique, and new to this edition will be more information on fair and festival food, and a new more contemporary menu included in each chapter.The 3rd Edition of American Regional Cuisine adopts a new focus on sustainability as it relates to the culinary industry, incorporating areas on green cuisine and sustainable food practices.Each traditional regional chapter is now complemented with one new contemporary menuand accompanying recipes for added diversity. Menu coverage also includes new information on how the menus were developed and why any special ingredients were used in their development.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo