Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Alternatives to Conventional Food Processing

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Alternatives to Conventional Food Processing Andrew Proctor
Codul Libristo: 04294941
Editura Royal Society Of Chemistry, decembrie 2010
This multi-authored book is edited by an expert in the field and includes chapters from internationa... Descrierea completă
? points 547 b
1.101 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
New Oxford American Dictionary, Third Edition Angus Stevenson / Copertă tare
common.buy 274 lei
Roswell, secreto de Estado Javier Sierra / Carte broșată
common.buy 55 lei
Astrologie Tiziana Della Tommasa / Carte broșată
common.buy 188 lei
Poison Diaries: Nightshade Maryrose Wood / Carte broșată
common.buy 46 lei
Feminist Anthropology Ellen Lewin / Carte broșată
common.buy 419 lei
Microsoft (R) Office 2010 Marjorie Hunt / Carte broșată
common.buy 463 lei
Emotions Robert C Roberts / Carte broșată
common.buy 365 lei
Essays on the Economic Role of Government Warren J. Samuels / Carte broșată
common.buy 324 lei
Book of Lists: Horror Amy Wallace / Carte broșată
common.buy 74 lei
Food Combining for Health Jean Joice / Carte broșată
common.buy 59 lei

This multi-authored book is edited by an expert in the field and includes chapters from international contributors. It is fully cross disciplinary relating green principles to the food industry, covering legal and policy issues, engineering, food processing and food science. It addresses the alternatives to conventional food processing that have reduced energy requirements or solvent use and how they affect final food quality. Initially, the principles of green chemistry and technologies are outlined to provide a justification and basis for the processing methods that are addressed. This is followed by a discussion of legal and policy issues in both the EU and the US which provide further justification for the need for such technologies and the constraints and benefits of current policies and regulations. The major green technologies available to the food industry are discussed, outlining the main principles and applications of each. The degree to which they are already in commercial use and developments needed to extend their use further are also covered.

Informații despre carte

Titlu complet Alternatives to Conventional Food Processing
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2010
Număr pagini 499
EAN 9781849730372
ISBN 1849730377
Codul Libristo 04294941
Greutatea 834
Dimensiuni 156 x 234 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo