Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Alteration of fatty acid composition in soybean oil

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Alteration of fatty acid composition in soybean oil Archana Patil
Codul Libristo: 07045568
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2011
Soybean is one of the major sources of vegetable oil all over the world contributing 30 % of world s... Descrierea completă
? points 198 b
419 lei -4 %
398 lei
La editor doar la comandă Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Conifers Andrew Mikolajski / Carte broșată
common.buy 42 lei
Azerbaijan Harun Onder / Carte broșată
common.buy 173 lei
Auswahl Von Standard-Applikations-Software Gert Lang / Carte broșată
common.buy 409 lei
Nachhaltigkeit Und Globalisierung Ulrich Petschow / Carte broșată
common.buy 352 lei
Coming Attractions I.S. Levine / Carte broșată
common.buy 223 lei
Die Kunst, Schluss zu machen Anna Stothard / Carte broșată
common.buy 60 lei
Treaty Series 2611 United Nations: Office of Legal Affairs / Carte broșată
common.buy 236 lei
Chasing Magdalene Loren L Qualls / Carte broșată
common.buy 48 lei
Physical Chemistry of Macromolecules Gary D. Patterson / Copertă tare
common.buy 1.287 lei
Die Ophthalmoskopie in der Inneren Medizin Richard Gowers / Carte broșată
common.buy 398 lei
Culture in the Anteroom Gerd Gemunden / Copertă tare
common.buy 694 lei
Therapieverweigerung bei Kindern und Jugendlichen Christian Dierks / Carte broșată
common.buy 438 lei

Soybean is one of the major sources of vegetable oil all over the world contributing 30 % of world s edible oil. The soybean oil contains almost 60 % of polyunsaturated fatty acids which imparts off-flavor and thus poor shelf life to the oil. The hydrogenation process routinely used to overcome this problem leads to the production of trans fats which in turn increases the chances of developing heart diseases. In contrast, oil with high mono-unsaturated fatty acids is more stable, avoiding need for hydrogenation of this oil. Nowadays there is increasing demand for the oils with high mono-unsaturated fatty acid content among consumers and food industries. In the present study soybean mutants with high oleic acid content have developed using physical and chemical mutagens. Molecular characterisation, Agronomic performance of all HOMs and G x E interaction for mutants was studied. Also a non destructive, rapid method for fatty acid estimation was developed. These HOMs will be very important resources for the current soybean breeding programs aimed at improving soybean oil quality. To our knowledge this is the first ever report of modifying fatty acid composition of soybean in India.

Informații despre carte

Titlu complet Alteration of fatty acid composition in soybean oil
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 248
EAN 9783659262241
Codul Libristo 07045568
Greutatea 386
Dimensiuni 150 x 220 x 15
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo