Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Allergen Management in the Food Industry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Allergen Management in the Food Industry Joyce I. Boye
Codul Libristo: 01388166
Editura John Wiley & Sons Inc, septembrie 2010
This book comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate duri... Descrierea completă
? points 544 b
1.096 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
One Piece (Omnibus Edition), Vol. 6 Eiichiro Oda / Carte broșată
common.buy 76 lei
top
Programming Rust Jim Blandy / Carte broșată
common.buy 339 lei
Harry Potter Talking Dobby and Collectible Book Running Press / Copertă tare
common.buy 59 lei
The Romance of the Three Kingdoms Luo Guanzhong / Carte broșată
common.buy 74 lei
The Richest Man in Babylon: with The Magic Story George Clason / Carte broșată
common.buy 38 lei
SQL for Data Analysis / Carte broșată
common.buy 281 lei
Gina Gerson: Success Through Inner Power and Sexuality Valentina Dzherson / Copertă tare
common.buy 176 lei
Rezistencia Veronica Roth / Copertă tare
common.buy 63 lei
reduceri
High Performance Browser Networking Ilya Grigorik / Carte broșată
common.buy 227 lei
Red Circle Brandon Webb / Carte broșată
common.buy 90 lei
The Flying Saucers Are Real Donald Keyhoe / Carte broșată
common.buy 93 lei
THE UPDATED ALLERGY COOKBOOK / Carte broșată
common.buy 202 lei
One Man's Family Sydney M. Williams / Carte broșată
common.buy 94 lei
Prominente Porträts Dirk Hallenberger / Copertă tare
common.buy 56 lei
Advanced Engineering Dynamics Jerry H. Ginsberg / Copertă tare
common.buy 524 lei

This book comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate during processing, and the specific measures that need to be taken to minimize their occurrence in foods. The book provides up-to-date information on the nine major allergens (as well as other emerging allergens) and practical guidelines on how these allergens can be identified and controlled during production and processing. Starting with an introduction to food allergens, the book follows with sections on food allergen management during production and processing, guidelines for the processing of specific allergen-free foods, techniques for hypo-allergenization and allergen detection, and allergen-free certification.

Informații despre carte

Titlu complet Allergen Management in the Food Industry
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2010
Număr pagini 624
EAN 9780470227350
ISBN 0470227354
Codul Libristo 01388166
Greutatea 1052
Dimensiuni 167 x 240 x 37
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo