Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Advances in Nutrition and Cancer 2 Vincenzo Zappia
Codul Libristo: 01421964
Editura Springer-Verlag New York Inc., decembrie 2010
The major scientific advancements in the study of nutrition and cancer in the last six years derive... Descrierea completă
? points 631 b
1.277 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Seat Toledo od 9/91 Hans-Rüdiger Etzold / Carte broșată
common.buy 107 lei
Beginning ArcGIS for Desktop Development using .NET Pouria Amirian / Carte broșată
common.buy 194 lei
Footprints 4 Word Cards Carol Read / Carte broșată
common.buy 98 lei
La Reine Margot Julianne Pidduck / Carte broșată
common.buy 173 lei
curând
Policies of Thatcherism Richard Haas / Carte broșată
common.buy 319 lei
Edition without answers Martin Hewings / Carte broșată
common.buy 213 lei
Gita Govinda Jayadeva / Copertă tare
common.buy 147 lei
Integral, Probability, and Fractal Measures Gerald A. Edgar / Carte broșată
common.buy 326 lei
Proteases in the Brain Uwe Lendeckel / Carte broșată
common.buy 983 lei
Fundamentals of Forensic Practice Richard Rogers / Carte broșată
common.buy 541 lei
Selected Works of S.L. Sobolev Gennadii V. Demidenko / Carte broșată
common.buy 989 lei
Bendorf Barbara Kessler / Carte broșată
common.buy 99 lei
Advances in Digital Forensics III Philip Craiger / Carte broșată
common.buy 643 lei
Russia's Identity in International Relations Raymond Taras / Copertă tare
common.buy 1.005 lei

The major scientific advancements in the study of nutrition and cancer in the last six years derive from the extensive use of molecular approaches to perform research in the nutritional field. Moreover, the fundamental observation of R. Doll and R. Peto (1981), which suggested that at least 35% of all cancers (with large differences among different tumors) might be prevented by dietary regimens, has been definitively confirmed by epidemiological studies. The molecular studies reported in this volume include all of the major aspects of investigation on human nutrition and malignant transformation. In the last decade a large number of compounds responsible for the biological activity of human foods has been identified and characterized. These molecules not only include important and well-known risk factors but, most promising, compounds, which might exert chemopreventive activity. Among them, antioxidants (such as vitamins, phenols, and lycopene) seem to play a critical role in reducing the risk of cancer at different anatomical sites, including colon, breast, and prostate malignancies. Other molecules, derived from fiber bacterial intestinal degradation (short fatty acids), are of interest, even if their importance has not been completely unraveled and is still the subject of debate.

Informații despre carte

Titlu complet Advances in Nutrition and Cancer 2
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 313
EAN 9781441933317
ISBN 144193331X
Codul Libristo 01421964
Greutatea 1270
Dimensiuni 178 x 254 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo