Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Advances in Food Biotechnology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Advances in Food Biotechnology Ravishankar Rai V
Codul Libristo: 09268770
Editura John Wiley & Sons Inc, decembrie 2015
The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and... Descrierea completă
? points 762 b
1.534 lei
În depozitul extern Expediem în 15-20 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
TALK LIKE TED Carmine Gallo / Copertă tare
common.buy 136 lei
curând
My Little Garage Louise Buckens / Copertă tare
common.buy 88 lei
100 Filmklassiker des 20. Jahrhunderts Jürgen Müller / Copertă tare
common.buy 92 lei
Live In Verona, 1 DVD Ludovico Einaudi / DVD
common.buy 125 lei
Tasted Words Titilayo Falade / Copertă tare
common.buy 170 lei
Ecclesiastical Knights Sam Conedera S J / Copertă tare
common.buy 365 lei
From Fourier Analysis to Wavelets Luiz Velho / Copertă tare
common.buy 640 lei
Shadow Cat Gillian Cross / Carte broșată
common.buy 57 lei
Europas Angst vor der Religion José Casanova / Copertă tare
common.buy 101 lei
Creating Scientific Controversies David Harker / Carte broșată
common.buy 134 lei
Romance and Rights Alex Lubin / Carte broșată
common.buy 230 lei
False Impressions Sandra Nikolai / Carte broșată
common.buy 93 lei
Kieferorthopädie Barbara Bückmann / Carte broșată
common.buy 86 lei
Performing the Great Peace Luke S. Roberts / Carte broșată
common.buy 176 lei
Technology Versus Ecology Robert A. Schultz / Copertă tare
common.buy 1.011 lei

The application of biotechnology in the food sciences has led to an increase in food production and enhanced the quality and safety of food. Food biotechnology is a dynamic field and the continual progress and advances have not only dealt effectively with issues related to food security but also augmented the nutritional and health aspects of food. Advances in Food Biotechnology provides an overview of the latest development in food biotechnology as it relates to safety, quality and security. The seven sections of the book are multidisciplinary and cover the following topics: - GMOs and food security issues - Applications of enzymes in food processing - Fermentation technology - Functional food and nutraceuticals - Valorization of food waste - Detection and control of foodborne pathogens - Emerging techniques in food processing Bringing together experts drawn from around the world, the book is a comprehensive reference in the most progressive field of food science and will be of interest to professionals, scientists and academics in the food and biotech industries. The book will be highly resourceful to governmental research and regulatory agencies and those who are studying and teaching food biotechnology

Informații despre carte

Titlu complet Advances in Food Biotechnology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 752
EAN 9781118864555
ISBN 1118864557
Codul Libristo 09268770
Greutatea 1486
Dimensiuni 195 x 251 x 38
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo