Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei


Ar putea de asemenea, să te intereseze


"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas encompassed by the fields of food science and nutrition and are intended to ensure that food scientists in academic and industry as well as professional nutritionists and dieticians are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines. This volume includes three thematic chapters: The Role of Flavoring Substances in Food Allergy and Intolerance; The Use of Amino Acid Sequence Alignments to Assess Potential Allergenicity of Proteins Used in Genetically Modified Foods; and, Sequence Databases for Assessing the Potential Allergeniticity of Proteins Used in Transgenic Foods.

Informații despre carte

Titlu complet Advances in Food and Nutrition Research
Autor Steve Taylor
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1998
Număr pagini 278
EAN 9780120164424
ISBN 0120164426
Codul Libristo 04492350
Editura Academic Press
Greutatea 590
Dimensiuni 152 x 229 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo