Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Advances in Deep-Fat Frying of Foods

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Advances in Deep-Fat Frying of Foods Servet Gulum Sumnu
Codul Libristo: 06668308
Editura Taylor & Francis Inc, decembrie 2008
Deep fat frying is a complex engineering process that involves heat and mass transfer between a food... Descrierea completă
? points 750 b
1.511 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Deep fat frying is a complex engineering process that involves heat and mass transfer between a food and its frying medium. This book explains frying process by combining engineering principles with fundamentals of biochemistry. It reviews heat and mass transfer and variations found in the physical properties of food during frying.

Informații despre carte

Titlu complet Advances in Deep-Fat Frying of Foods
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2008
Număr pagini 321
EAN 9781420055580
ISBN 9781420055580
Codul Libristo 06668308
Greutatea 582
Dimensiuni 155 x 241 x 20
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo