Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Advanced Dairy Chemistry

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Advanced Dairy Chemistry Paul L. H. McSweeney
Codul Libristo: 21063859
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2015
The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapi... Descrierea completă
? points 598 b
1.236 lei -2 %
1.202 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Survival? Death as a Transition DAVID LORIMER / Carte broșată
common.buy 104 lei
Dairy Chemistry and Biochemistry P. F. Fox / Carte broșată
common.buy 410 lei
Advanced Dairy Chemistry Paul L. H. McSweeney / Copertă tare
common.buy 982 lei
Advanced Dairy Chemistry Patrick F. Fox / Carte broșată
common.buy 1.440 lei
LA BODA DE RACHEL CHU KEVIN KWAN / Copertă tare
common.buy 90 lei
Cikartmali Kiyafetlerle Oyun Vakti Kolektif / Carte broșată
common.buy 62 lei
TELEGRAPHIC DETERMINATION OF LONGITUDES UNITED STATES. HYDRO / Carte broșată
common.buy 109 lei

The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapidly evolving major areas in dairy chemistry. Advanced Dairy Chemistry-1B: Proteins: Applied Aspects covers the applied, technologically-focused chemical aspects of dairy proteins, the most commercially valuable constituents of milk. This fourth edition contains most chapters in the third edition on applied aspects of dairy proteins. The original chapter on production and utilization of functional milk proteins has been split into two new chapters focusing on casein- and whey-based ingredients separately by new authors. The chapters on denaturation, aggregation and gelation of whey proteins (Chapter 6), heat stability of milk (Chapter 7) and protein stability in sterilised milk (Chapter 10) have been revised and expanded considerably by new authors and new chapters have been included on rehydration properties of dairy protein powders (Chapter 4) and sensory properties of dairy protein ingredients (Chapter 8). This authoritative work describes current knowledge on the applied and technologically-focused chemistry and physico-chemical aspects of milk proteins and will be very valuable to dairy scientists, chemists, technologists and others working in dairy research or in the dairy industry.

Informații despre carte

Titlu complet Advanced Dairy Chemistry
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 498
EAN 9781493979745
Codul Libristo 21063859
Greutatea 1315
Dimensiuni 178 x 254 x 255
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo