Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte 30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes Darina Allen
Codul Libristo: 01337047
Editura Octopus Publishing Group, septembrie 2013
When Ballymaloe's doors opened to students in 1983 there were 15 courses available. Now there are ov... Descrierea completă
? points 91 b
192 lei -4 %
183 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


DIY Kombucha Rockridge Press / Carte broșată
common.buy 74 lei
Na půl žerdi Heda Bartíková / Carte broșată
common.buy 17 lei
Interactive Theorem Proving Gerwin Klein / Carte broșată
common.buy 324 lei
1948 - Jahr der Entscheidungen Peter Brandt / Carte broșată
common.buy 32 lei
Eleventh International Seaweed Symposium Carolyn J. Bird / Copertă tare
common.buy 1.898 lei
Aktiv für gesunde Knochen, m. DVD Marta Agoston / Carte broșată
common.buy 38 lei
3. Schuljahr, Arbeitsblätter m. CD-ROM Hans-Dieter Rinkens / Foaie
common.buy 110 lei
Like Cats and Dogs Steven Heine / Carte broșată
common.buy 307 lei

When Ballymaloe's doors opened to students in 1983 there were 15 courses available. Now there are over 100, reflected in the recipes collected here, including curing meat, making gluten-free meals and sushi as well as learning forgotten skills like producing butter and cheese and beekeeping. The book chronicles how the school has been at the forefront of cooking and food trends since its inception, from Darina's championing of the Slow Food movement and her highlighting the importance of using local, seasonal and fresh produce to installing a wood-burning oven and expanding its gardens so students can learn the importance of eating less meat and more veg and preserving heirloom varieties of produce. A fascinating insight into Ballymaloe, this is also a history of food over the past thirty years, from a time when Darina couldn't get anything other than pre-packaged, grated Parmesan cheese to one where a local producer makes his own mozzarella.

Informații despre carte

Titlu complet 30 Years at Ballymaloe: A celebration of the world-renowned cookery school with over 100 new recipes
Autor Darina Allen
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 320
EAN 9780857832078
ISBN 0857832077
Codul Libristo 01337047
Greutatea 1658
Dimensiuni 241 x 275 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo