INFORMAȚII PRIVIND PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL BAZATE PE INTERESUL LEGITIM

 

INFORMAȚII GENERALE

 

Libristo Media Ltd. procesează datele dvs. personale în scopul transmiterii ofertelor comerciale (oferte de marketing) pe baza așa numitului interes legitim .Acest consimțământ poate fi retras în orice moment, caz în care anunțurile comerciale nu vă vor mai fi trimise.Informații mai detaliate despre prelucrarea informațiilor dvs. personale, inclusiv informații mai detaliate despre interesele legitime ale administratorului, pot fi găsite mai jos.

 

 1. DATE PERSONALE ȘI DETALII DE CONTACT ALE ADMINISTRATORULUI

 

1.1. Administratorul datelor dvs. personale este Libristo Media sro, cu sediul social la Sychrov 55, 755 01 Vsetín, numar de identificare: 04448367, inregistrată în Registrul Comerțului din Ostrava, Secțiunea C, art. 63649 (denumită în continuare "Administrator").

1.2. Detaliile de contact ale administratorului sunt următoarele: adresa: Libristo Media, Sychrov 55, 755 01 Vsetín, adresa de e-mail info@libristo.ro, telefon xxx.

1.3. Administratorul nu a numit nici un responsabil cu protecția datelor.

1.4. Această obligație de informareeste îndeplinită în ceea ce privește datele personale prelucrate de către administartor doar în scopul transmiterii de informații comerciale pe baza intereselor legitime ale administratorului. Aceasta nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal de către administrator în alt scop și pe altă bază juridică, pentru care obligația de informare va fi îndeplinită separat de către administrator.

 

 1. TEMEIUL JURIDIC PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

2.1. Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale este faptul că o astfel de prelucrare este necesară în scopul intereselor legitime ale administratorului sau ale terților în sensul art. Articolul 6 aliniatul 1 punct. (f) Regulamentul (EU) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 RS (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) (denumit în continuare "Regulament").

 

 1. SCOPUL PRELUCRRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

3.1. Scopul prelucrării datelor dvs. personale este de a vă trimite oferte comerciale în conformitate cuLegea nr.480/2004Coll., privind anumite servicii ale societății informaționale și privind modificarea unor legi. (Legea privind anumite servicii ale societății informaționale), astfel cum a fost modificată (denumită în continuare "Legea privind unele servicii ale societății informaționale").

3.2. Din partea administratorului, nu se iau decizii individuale în sensul art. 22 din Regulament.

 

 1. INTERESUL LEGITIM AL ADMINISTRATORULUI

4.1. Ați acordat permisiunea Administratorului de a vă trimite comunicări de afaceri în conformitate cu hotărârea § 7 articolul 2 din Legea privind anumite servicii ale societății informaționale sau ați fost clientul unui administrator în sensul hotărârii § 7 articolul 3 din Legea privind anumite servicii ale societății informaționale și, în același timp, administratorul v-a oferit posibilitatea, ca în mod clar și gratuit să vă exprimați dezacordul cu utilizarea adresei dvs. electronice pentru trimiterea de comunicări comerciale.

4.2. La trimiterea comunicărilor comerciale, administratorul respectă reglementările legale generale, în special prevederile hotărârii § 7 din Legea privind anumite servicii ale societății informaționale.

4.3. Punctul 47 din considerentele regulamentului prevede, printre altele, că "prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul comercializării directe poate fi considerată ca prelucrare de date efectuată pe baza unui interes legitim".

4.4. Administratorul a făcut o evaluare cu privire la posibilitatea prelucrării datelor dvs. personale în scopul transmiterii comunicărilor comerciale și a efectuat, de asemenea, testul proporțional necesar în care a comparat interesele dumneavoastră cu interesele administratorului. Administratorul a ajuns la concluzia că, având în vedere consimțământul dvs. prealabil la transmiterea comunicărilor de afaceri sau la îndeplinirea anterioară a ipotezelor prevăzute în hotărârea § 7 articolul 3 din Legea privind anumite servicii ale societății informaționale și, în condițiile în care puteți oricând să refuzați transmiterea de alte comunicări comerciale, nu pare să existe prioritate între interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale dumneavoastră care necesită protecția datelor dvs. personale furnizate în mod voluntar înainte de interesele legitime ale administratorului de a trimite comunicări de afaceri.

4.5. Având în vedere cele de mai sus și având în vedere că ați putea aștepta în mod rezonabil ca datele dvs. personale să fie procesate în scopul transmiterii comunicărilor comerciale, administratorul consideră că baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopul transmiterii de comunicări comerciale este și interesul legitim al administratorului(art. 2.1)

 

 1. TIMP DE STOCARE A DATELOR PERSONALE

5.1. Datele dvs. personale vorfi prelucrate de administrator pentru o perioadă de patru (4) ani de la data încheierii contractului de cumpărare, cel mult de la retragerea consimțământului dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul trimiterii de comunicări comerciale, inclusiv dreptul de a șterge datele dvs. personale.

 

 1. ALȚI BENEFICIARI AI DATELOR PERSONALE

6.1. Alți beneficiari ai datelor personale vor fi persoane terțe care oferă servicii de marketing administratorului și companiilor de transport.

6.2. Administratorul nu intenționează să transfere datele dvs. personale într-o țară terță (în afara UE) sau unei organizații internaționale.

 

 1. DREPTURILE SUBIECTULUI ÎN CAUZĂ

7.1. Conform termenilor și condițiilor stabilite în regulament, aveți dreptul de a solicita administratorului accesul la datele dvs. personale, dreptul de a modifica sau șterge datele dvs. personale sau de a limita prelucrarea acestora.

7.2. În cazul în care considerați că a fost încălcată prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă regulamentul este încălcat, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere.

7.3. Aveți în orice moment dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în scopul comercializării directe, inclusiv profilarea, dacă profilul se referă la acest marketing direct.Dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct, datele dvs. personale nu vor mai fi prelucrate în acest scop .Acest lucru nu se atinge prelucrării datelor dvs. personale pe baza unui alt temei juridic sau în orice alt scop.

 • Poți returna mărfurile fără a da nici un motiv în termen de 30 de zile.

 • Vom ambala cărțile cu mare plăcere ca un cadou pentru o taxă mică.

 • Posibilitatea de alegere din milioane de titluri nu vă este oferită de oricine.

 • Trimitem cărțile bine ambalate în ambalaj special din carton solid.

 • Oferim reduceri pentru studenți și profesori.

 • Clienții fideli beneficează de cadouri și alte beneficii.

 • Livrăm bunurile imediat sau cât mai repede posibil.

 • Vă informăm despre fiecare etapă a procesării comenzilor.

 • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

 • Poți face cadou orice carte din oferta noastră.

Cărți noi așteptate

Ce cărți așteptăm în viitorul apropiat?

Selectarea cărților după gen

Vrei să faci pe cineva fericit sau te interesează un anumit gen de cărți?

Sleva
10 lei

Obțineți o reducere de 10 lei la prima achiziție!
Nu trimitem spam, ci doar oferte și sfaturi utile ...

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo