Databases

Cumpără cărți din întreaga lume într-un singur loc cu o singură taxă de livrare. Alege din următoarele categorii: Information retrieval Data mining Data warehousing Data capture & analysis . Vei găsi publicații noi și cărți la reducere. Cărțile cele mai citite și cele mai bine vândute sunt pe stoc!


Categoria Databases include în prezent 12 de titluri de la autori cunoscuți din care poți selecta cărți după bunul gust.

12 produse
De la Până la
Șterge filtrele
Carte Symfony in Pratica - Doctrine - Seconda Edizione Fabien Potencier

Symfony in Pratica - Doctrine - Se..

Fabien Potencier

Carte broșată / italiană

La editor doar la comandă
Expediat în 18-28 zile

170 lei

Carte Qualit  Dei Dati Carlo Batini

Qualit Dei Dati

Carlo Batini

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

511 lei

Carte Symfony in Pratica - Propel - Seconda Edizione Fabien Potencier

Symfony in Pratica - Propel - Seco..

Fabien Potencier

Carte broșată / italiană

La editor doar la comandă
Expediat în 18-28 zile

170 lei

Quale ca**o ? la mia password: Per..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

Carte Database e Linguaggio SQL Riccardo Cervelli

Database e Linguaggio SQL

Riccardo Cervelli

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

164 lei

Carte Fondamenti Di Database Relazionali E MySQL Luciano Manelli

Fondamenti Di Database Relazionali..

Luciano Manelli

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 8-15 zile

66 lei

Il Quaderno delle Password: Per co..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

Carte Database E Linguaggio SQL: Imparare in Breve Tempo Le Nozioni Fondamentali Sui Database E a Lavorare Con Il Linguaggio SQL Riccardo Cervelli

Database E Linguaggio SQL: Imparar..

Riccardo Cervelli

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

150 lei

Il Quaderno delle Password: Per co..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

Il Quaderno delle Password: Per co..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

Il Quaderno delle Password: Per co..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

Quale ca**o ? la mia password: Per..

Password Generation

Carte broșată / italiană

În depozitul extern
Expediat în 9-12 zile

62 lei

  • Poți returna mărfurile fără a da nici un motiv în termen de 30 de zile.

  • Vom ambala cărțile cu mare plăcere ca un cadou pentru o taxă mică.

  • Posibilitatea de alegere din milioane de titluri nu vă este oferită de oricine.

  • Trimitem cărțile bine ambalate în ambalaj special din carton solid.

  • Oferim reduceri pentru studenți și profesori.

  • Clienții fideli beneficează de cadouri și alte beneficii.

  • Livrăm bunurile imediat sau cât mai repede posibil.

  • Vă informăm despre fiecare etapă a procesării comenzilor.

  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

  • Poți face cadou orice carte din oferta noastră.

Cărți noi așteptate

Ce cărți așteptăm în viitorul apropiat?

Carte Harry Potter and the Chamber of Secrets Joanne K. Rowling
Carte Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne K. Rowling
Carte Gravity Falls Journal 3 Alex Hirsch

Selectarea cărților după gen

Vrei să faci pe cineva fericit sau te interesează un anumit gen de cărți?

Sleva
10 lei

Obțineți o reducere de 10 lei la prima achiziție!
Nu trimitem spam, ci doar oferte și sfaturi utile ...

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo