Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry Sue Ghazala
Codul Libristo: 01392017
Editura Springer, Berlin, iunie 2009
This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-ch... Descrierea completă
? points 627 b
1.236 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Sous Vide Recipe Book Norma Miller / Carte broșată
common.buy 64 lei
curând
Silly Sheepdog Heather Amery / Carte broșată
common.buy 16 lei
Everything Guide To Cooking Sous Vide Steve Cylka / Carte broșată
common.buy 98 lei
Rights of Man Thomas Paine / Carte broșată
common.buy 24 lei
Burned Thomas Enger / Carte broșată
common.buy 52 lei
Asian Bridal Look Book Nilpa Bharadia / Carte broșată
common.buy 82 lei
Strategic Management in Construction 2e David Langford / Carte broșată
common.buy 585 lei
Cardio-Respiratory Control in Vertebrates Mogens L. Glass / Copertă tare
common.buy 1.122 lei
Dual-Earner Families / Carte broșată
common.buy 218 lei
Magnetism Louise A. Spilsbury / Carte broșată
common.buy 48 lei
Play of Character in Plato's Dialogues Ruby (University of Washington) Blondell / Copertă tare
common.buy 676 lei

This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all subjects relative to sous vide and cook-chill processing, allowing food industry personnel to assimilate quickly the essential principles behind each technique and their applications. It is an essential reference for food scientists and technologists in industry, research and teaching, especially food process engineers involved in product development, quality assurance, packaging and production.

Informații despre carte

Titlu complet Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry
Autor Sue Ghazala
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2009
Număr pagini 341
EAN 9780751404333
ISBN 0751404330
Codul Libristo 01392017
Greutatea 689
Dimensiuni 164 x 236 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo