Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Professional Cooking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Professional Cooking Wayne Gisslen
Codul Libristo: 04951892
Editura John Wiley & Sons Inc, martie 2014
Professional Cooking continues to be the best-selling book for the introductory cooking courses in... Descrierea completă
Din păcate, cartea nu este disponibilă :(
Introdu adresa de e-mail și vom reveni atunci când cartea va fi disponibilă din nou.

Clienții au cumpărat de asemenea


top
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Copertă tare
common.buy 411 lei
top
Celler de Can Roca Joan Roca / Copertă tare
common.buy 169 lei
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 487 lei
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Copertă tare
common.buy 257 lei
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 2.610 lei
Food and Life Nadia Volf / Cu spiră
common.buy 354 lei
curând
Pierre Gagnaire: Reinventing French Cuisine Jean-Francois Abert / Copertă tare
common.buy 147 lei
reduceri
Photography of Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 458 lei
Essential Thomas Keller - Boxed Set Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 583 lei

Professional Cooking continues to be the best-selling book for the introductory cooking courses in culinary programs. Gisslen's provides a clear approach to explaining procedures and techniques, and then reinforces the learning through recipes. The 8th edition sharpens the focus on basic cooking methods and food science. Cooking methods have always been the emphasis of Professional Cooking , but the new organization of the text brings the basic procedures into a more prominent position, making it easier for instructors to teach these fundamentals. Methods are supported by an understanding of the principles of food science, which receives additional attention in this Eighth Edition . In keeping with this important trend, the revision of Professional Cooking includes expanded coverage of developments in sous vide cooking and molecular gastronomy.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 387 lei
top
Under Pressure Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 319 lei
top
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Copertă tare
common.buy 258 lei
top
Molecular Gastronomy H This / Carte broșată
common.buy 88 lei
top reduceri
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Copertă tare
common.buy 209 lei
top
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Copertă tare
common.buy 505 lei
top
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 278 lei
Complete Bocuse Paul Bocuse / Copertă tare
common.buy 169 lei
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Copertă tare
common.buy 715 lei
168 Hours Laura Vanderkam / Carte broșată
common.buy 89 lei
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 1.119 lei
Culinary Artistry A Dorenburg / Carte broșată
common.buy 137 lei
Sous Vide Recipe Book Norma Miller / Carte broșată
common.buy 63 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo