Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

EU Food Law

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte EU Food Law Caoimhin MacMaolain
Codul Libristo: 04251798
Editura Bloomsbury Publishing, martie 2007
This is the first comprehensive analysis of the European Union law of food regulation. It details th... Descrierea completă
? points 342 b
674 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Blue Period 3 Tsubasa Yamaguchi / Carte broșată
common.buy 63 lei
top
The American Duchess Guide to 18th Century Dressmaking Lauren Stowell / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Heart Principle / Carte broșată
common.buy 40 lei
Collected Toppi vol.6 / Copertă tare
common.buy 115 lei
Essential Techniques of Landscape Drawing SUZANNE BROOKER / Copertă tare
common.buy 136 lei
Hogs in the Sand Wyndham Buck Wyndham / Copertă tare
common.buy 151 lei
The Sky Blues / Copertă tare
common.buy 93 lei
NUDE Magazine 008 Raylene Pereyra / Copertă tare
common.buy 243 lei
Food Law and Regulation for Non-Lawyers Marc C. Sanchez / Copertă tare
common.buy 581 lei
Empathipedia DAVE MARKOWITZ / Carte broșată
common.buy 60 lei
What Is Veiling? Sahar Amer / Carte broșată
common.buy 175 lei
Not Meant To Be Broken Cora Reilly / Carte broșată
common.buy 79 lei
Prebiotics, Probiotics and Nutraceuticals Kambaska Kumar Behera / Copertă tare
common.buy 957 lei

This is the first comprehensive analysis of the European Union law of food regulation. It details the way in which EU law impacts upon the production and sale of food throughout the Union. It examines the legal protection accorded to the free movement of food within the EU, discussing those circumstances in which Member States may derogate from this principle, in particular where this is done to protect human health or safeguard consumer interests. Chapter four discusses and places in context the international trade law influences on EU food law. Chapter five describes EU responses to recent food safety crises - avian influenza and BSE. The book also deals with issues such as nutrition law and policy, obesity, GMOs, organic food, animal welfare and food naming and labelling. This book offers an account of the historical, political, sociological and jurisprudential context of European Union food law. The author, who is an academic and consultant in this area, translates the legal and scientific complexities of food law into a lucid and compelling narrative. The resulting work will also prove an indispensable guide to the practitioner.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo