CONSIMȚĂMÂNT LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

INFORMAȚII GENERALE

 

Libristo Media Ltd. efectuează prelucrarea datelor dvs. personale, deoarece acest lucru este necesar pentru împlinirea contractului cu privire la vânzarea bunurilor (sau să pună în aplicare măsurile luate înainte de încheierea unui astfel de contract) și în continuare prelucrează datele dumneavoastră personale necesare pentru îndeplinirea îndatoririlor publice ale acestei companii.

 

1. DATE PERSONALE ȘI DETALII DE CONTACT

Administratorul datelor dvs. personale este Libristo Media sro, cu sediul social la Sychrov 55, 755 01 Vsetín, numar de identificare: 04448367, inregistrată în Registrul Comerțului din Ostrava, Secțiunea C, art. 63649 (denumită în continuare "Administrator").

 

Detaliile de contact ale administratorului sunt următoarele: adresa: Libristo Media, Sychrov 55, 755 01 Vsetín, adresa de e-mail info@libristo.ro, telefon 571 999 099.

 

Administratorul nu a numit nici un responsabil cu protecția datelor.

 

2. TEMEIUL JURIDIC PENTRU PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale este faptul că o astfel de prelucrare este necesară pentru:

 

 • Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale este consimțământul acordat administratorului în sensul art. Articolul 6 aliniatul 1 punct. a) a Regulamentului (UE) nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 CE (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).

 

 • îndeplinirea obligațiilor legale aplicabile administratorului, în sensul art. Articolul 6 1 punct. c) din Regulament, în special îndeplinirea obligațiilor impuse administratorilor prin reglementări legale în general, în special legea 235/2004 Coll., privind taxa pe valoarea adăugată, astfel cum a fost modificată, prin Legea nr. 586/1992 Col., privind impozitul pe venit, cu modificările și completările ulterioare, și legea nr. 563/1991 Col., privind contabilitatea, cu modificările ulterioare.

 

3.SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul procesării datelor dvs. personale este de a încheia un contract între dvs. și administrator, inclusiv livrarea de bunuri și soluționarea răspunderii pentru defecte sau punerea în aplicare a înțelegerilor de către administrator înainte de încheierea unui astfel de contract și îndeplinirea atribuțiilor publice conexe de către administrator.

Din partea administratorului, nu se iau decizii individuale în sensul art. 22 din Regulament.

 

4. TIMP DE STOCARE A DATELOR PERSONALE

Datele dvs. personale vor fi prelucrate pe durata efectelor drepturilor și obligațiilor contractului și pe perioada necesară pentru arhivare în conformitate cu reglementările legale generale obligatorii, dar cel mai târziu pentru perioada prevăzută de reglementările legale generale obligatorii.

 

5. ALȚI BENEFICIARI AI DATELOR PERSONALE

Alți beneficiari ai datelor dvs. personale vor fi companiile de transport și alte persoane implicate în livrarea de bunuri sau plăți în cadrul unui contract de vânzare și persoanele care furnizează servicii tehnice legate de funcționarea magazinului electronic, inclusiv operarea software-ului și stocarea datelor.

 

Alți beneficiari ai datelor dvs. personale vor fi:Frogman sro (transport de mărfuri) ID 49434624,Zásilkovna sro (ridicări personale de marfă) ID 28408306, GoPay sro (servicii financiare) Număr de înregistrare 26046768, Google Ireland Limited (servicii de marketing): 368047, Facebook Ireland Limited (servicii de marketing)

 

Beneficiarii datelor dvs. personale prelucrate în scopul îndeplinirii obligațiilor legale pot fi autoritățile financiare sau alte autorități competente în cazurile în care se impun administratorului reglementări legale în general.

 

Administratorul nu intenționează să transfere datele dvs. personale într-o țară terță (în afara UE) sau unei organizații internaționale.

 

6. DREPTURILE SUBIECTULUI ÎN CAUZĂ

Conform termenilor și condițiilor stabilite în regulament, aveți dreptul de a solicita administratorului accesul la datele dvs. personale, dreptul de a modifica sau șterge datele dvs. personale sau de a limita prelucrarea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale.

 

În cazul în care considerați că a fost încălcată prelucrarea datelor dvs. personale sau dacă regulamentul este încălcat, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere.

 

Nu aveți nici o obligație de a furniza informații personale. Furnizarea datelor dvs. personale este o cerință necesară pentru încheierea și executarea contractului și fără a furniza datele dvs. personale, nu este posibil să încheiați contractul sau să fie îndeplinit de către administrator.

 • Poți returna mărfurile fără a da nici un motiv în termen de 30 de zile.

 • Vom ambala cărțile cu mare plăcere ca un cadou pentru o taxă mică.

 • Posibilitatea de alegere din milioane de titluri nu vă este oferită de oricine.

 • Trimitem cărțile bine ambalate în ambalaj special din carton solid.

 • Oferim reduceri pentru studenți și profesori.

 • Clienții fideli beneficează de cadouri și alte beneficii.

 • Livrăm bunurile imediat sau cât mai repede posibil.

 • Vă informăm despre fiecare etapă a procesării comenzilor.

 • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei.

 • Poți face cadou orice carte din oferta noastră.

Cărți noi așteptate

Ce cărți așteptăm în viitorul apropiat?

Selectarea cărților după gen

Vrei să faci pe cineva fericit sau te interesează un anumit gen de cărți?

Sleva
10 lei

Obțineți o reducere de 10 lei la prima achiziție!
Nu trimitem spam, ci doar oferte și sfaturi utile ...

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo